Wella professionals fodrász

Tel: +36302315970

Gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy fodrász legyek!

Mindig csodáltam az azonnali sikerélményt, amikor elkészült egy új frizura!

Talán ez határozta meg, hogy ezt a kreatív szakmát választottam és elindultam a szolgálat és a folyamatos változás, megváltoztatás útján.

Kiváló mestertől tanultam 3 évig – Gerber Antaltól – ez a név igen elismert volt a szakmában.

Tanuló idő után is mindig új képzéseken vettem részt.

Wella professionals fodrászként 2000 óta dolgozom.

A Wella megköveteli, hogy mindig a legújabb anyagokkal a legdivatosabb frizurákat tudjam elkészíteni, magas színvonalon.

Ezért rendszeres tanfolyamokon és bemutatókon veszek rész, hogy követni tudjam a legújabb trendeket.

Nem utolsósorban olyan kiváló termék mint Elemens natur készítmény, azonnal megjavítja a haj szerkezetét, természetes fa kivonatával.

Szulfátok, parabének és mesterséges színezékek által mentes termék.

Megérkezett a várva várt hipoallergén hajfestékünk. Ezentúl a legérzékenyebbeknek is kíméletesebb hajfestési élményt biztosít az ÚJ Koleston Perfect Innosense.

Büszke vagyok arra, hogy az agyon vegyszerezett világunkban egyre többen keresik azokat a termékeket, amelyek megvédik egészségüket és én is azon vagyok, hogy erre odafigyelve, részletes ismertetéssel felhívjam a figyelmet mit, mikor és hogyan használjanak.

Szakmailag magas felkészültséggel , hozzáértéssel rendelkezem, ezen belül személyre szabott tanácsokkal látom el vendégeimet.

A frizura kiválasztásában, mint a megfelelő kezelésében is segítek. Szaktanácsadás a további otthoni hajápolásra is kiterjed.

Szépség az ember lelkéből fakad, külső-belső egyensúly harmóniája!